Memendam  uitvaartverzorging 

Home  Contact
panorama foto bomen
LIJN

Informatie over memendam
streep

Welkom op de geheel vernieuwde website van Memendam Uitvaartverzorging!


Een mooie website, maar we zijn nog niet helemaal gereed. Op de achtergrond wordt nog steeds gewerkt om deze site toegankelijker te maken zodat u binnenkort nog makkelijker over informatie kunt beschikken.

Niet de informatie gevonden die u nodig heeft? Geen probleem, via de contactbutton welke u op elke pagina  vindt, kunt u ons bereiken en we helpen u graag verder.

                                                                met vriendelijke groet namens het Memendam team,

                                                                Maria van den Elskamp
Memendam is gevestigd in Veenendaal en werkzaam in de gehele provincie Utrecht en West-Gelderland. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben een zeer ruime ervaring in de uitvaartverzorging. Wij zijn in de regio inmiddels een begrip als het gaat om een stijlvolle en persoonlijke uitvaart.

Wij regelen, verzorgen en voeren de uitvaart uit van het begin tot het eind. Ook kunt u de uitvaart door ons laten verzorgen indien u elders een uitvaartverzekering- of polis heeft afgesloten. Dit geldt ook voor de zogenaamde natura-verzekeringen van landelijke uitvaartorganisaties.

Ook willen wij u graag wijzen op de mogelijkheid van het opstellen van een wilsbeschikking, waarmee u van te voren al een aantal belangrijke zaken omtrent uw uitvaart kunt vastleggen.
De rechten op teksten en afbeeldingen van deze website behoren toe aan Memendam Uitvaartverzorging b.v.   2010