Memendam uitvaartverzorging 

Home Contact
breed beeld foto van bos
LIJN

Informatie over memendam
streep

Na het overlijden


In de eerste uren na het overlijden moeten er een aantal zaken geregeld worden. Met name de laatste verzorging van de overledene en het bespreken van de uitvaart staan dan centraal. Wij houden van transparantie over de (te verwachten) uitvaartkosten en u ontvangt tijdens de regeling van de uitvaart dan ook een duidelijke kostenbegroting. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf. Ook krijgt u van ons een map waarin allerhande informatie is verzameld en handig is om alle uitvaartdocumenten in te bewaren.

Dit nemen wij allemaal rustig met u door. Mocht u er toe besluiten om thuis op te baren, dan beschikken wij over de juiste middelen om dit op deskundige wijze te verzorgen.

Uiteraard onderhouden wij nauw contact met u, om te helpen en u bij te staan waar dat nodig is. Er is alle ruimte en tijd om allerhande zaken met elkaar te bespreken. Wij zijn er voor u!

Om een uitvaart stijlvol uit te voeren is een goede verhouding tussen traditie en de persoonlijke wensen zeer belangrijk. In de praktijk is gebleken dat dit leidt tot zeer waardige plechtigheden, waar mensen met respect en dankbaarheid aan terugdenken.
  

De rechten op teksten en afbeeldingen van deze website behoren toe aan Memendam Uitvaartverzorging b.v.   2010